روش خشک کردن گردو تازه ؟
گردوهای تازه چیده شده باید در دو مرحله خشک شوند. اولین مورد پس از برداشتن پوسته سبز است ، زمانی که گردو هنوز در پوسته خود است. سپس ، گوشت داخل آن باید چند روز خشک شود. مراقبت از خشک کردن درست گردو باعث می شود که پوسته ها راحت تر شکسته شوند و از خراب شدن گوشت جلوگیری شود. دومین خشک کردن مغز گردو می باشد که کار ساده تریست .
1. روش خشک کردن گردو با پوسته سبز
تمیز کردن و شستن گردو
وقتی پوست بیرونی سبز است را برداشت کنید. باید آنقدر نرم باشد که بتوانید آن را با انگشتان خود فرو ببرید ، اما هنوز سبز باشد ، نه قهوه ای یا خالدار. این نشان می دهد که مهره به طور کامل شکل گرفته و آماده استفاده است. هنگام کار با گردوی سیاه دستکش بپوشید ، زیرا لباس و پوست را لکه دار می کند.
پوسته ها را خرد کنید. حتی زمانی که گردو سبز است ، برداشتن پوسته کمی مشکل است. آنها را نمی توان فقط جدا کرد هدف این است که آنها را بدون شکستن پیاده کنید. چند روش متداول برای از بین بردن آجیل وجود دارد ، بنابراین یکی را انتخاب کنید که برای نیازهای شما مناسب است:
- پوسته ها را زیر یک چکمه سنگین بچرخانید تا پوسته ها جدا شوند.
- مهره ها را زیر یک تخته چوبی یا یک جسم سنگین دیگر بچرخانید.
- گردوها را روی یک پیاده رو قرار دهید و بر روی آنها رفت و برگشت کنید. پوسته ها جدا می شوند ، اما مهره ها نمی شکنند.
گردو بدون پوست را بشویید.
یک سطل را با آب سرد پر کنید و از آن برای شستن مهره ها که با آب و خاک پوشانده شده است استفاده کنید. آنهایی را که شناور هستند دور بیندازید ، زیرا این بدان معناست که گوشت داخل ندارند (به عبارت دیگر ، “پر نشده”).
آجیل ها را در یک منطقه با تهویه خوب خشک کنید. آنها را در یک لایه نازک روی یک سطح تمیز دیگر در گاراژ ، زیرزمین یا منطقه دیگری که گردش خون خوبی دارد اما از نور مستقیم خورشید دور است پخش کنید. آنها را به مدت دو هفته در آنجا بگذارید تا پوسته ها کاملاً خشک شوند.
- اگر تهدید بارندگی وجود ندارد ، می توانید گردوها را در خارج از منزل خشک کنید.
- گاهی آنها را هم بزنید تا گردش هوا افزایش یابد.
گردوها را چک کنید تا ببینید آیا خشک شده اند. یک یا دو مهره باز کنید و گوشت داخل آن را بررسی کنید. یک گردو زمانی آماده می شود که گوشت داخل آن شکننده باشد و توسط یک بافت شکننده احاطه شده باشد. اگر هنوز لاستیکی و مرطوب است ، خشک کردن آجیل را ادامه دهید. نگهداری آنها قبل از خشک شدن مناسب منجر به مشکلات کپک و پوسیدگی می شود.
آجیل ها را تا زمانی که آماده استفاده از آنها هستید ، ذخیره کنید. هنگامی که کاملاً خشک شدند ، آنها را در کیسه های توری یا سبدها قرار دهید. آنها را در مکانی تاریک و خنک مانند انبار نگهداری کنید یا در فریزر خود فریز کنید. بسته به کیفیت آجیل ، آنها یک تا دو سال نگهداری می شوند.
2. روش خشک کردن مغز گردو
برای خشک کردن مغز گردو کافیست آنها را روی سینی یا ماهیتابه پخش کنید و روی بخاری (یا زیر بخاری حرارت کم) و یا زیر نور خورشید قرار دهید تا چند روز کاملا خشک شود اگر بیرون از خانه اینکار را انجام می هد مراقب پرنده ها و حیوانات باشید.