دوشنبه, 26 شهریور, 1403
IMG 6110 660x330 - طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی

سوپ شلغم: درمان ایده آل برای علائم سرماخوردگی و آنفولانزا است

وقتی بزرگ می شدیم ، هربار که سرما می خوردیم مادربزرگم در آشپزخانه بود و برای ما سوپ شلغم درست می کرد. در کودکی هر وقت مریض می شدیم سوپ شلغم خوردن تقریباً امری عادی بود. با خواندن شلغم و فواید آن ، اکنون فهمیدم که چرا اینقدر موثر بود. شلغم سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان است. معمولاً در فصل زمستان به راحتی می توان شلغم را تهیه کرد.

این سوپ دارای طعم سبک و تازه است. برای بچه های من معمولاً بسیار گزنده هستند اما عاشق این سوپ هستند. آنها نیز هنگام سرماخوردگی به آن عادت کردند. اما اغلب آنها در واقع این سوپ را درخواست می کنند حتی اگر بیمار نباشند!

IMG 6109 - طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی

 

آموزش تهیه سوپ شلغم خوشمزه برای سرماخوردگی

من اغلب عاشق تهیه این سوپ هستم زیرا بسیار سالم است و همچنین بسیار آسان است. این سوپ برای نگهداری در فریزر و بیرون کشیدن در یک روز سرد بارانی به خوبی منجمد می شود.

ترکیبات تشکیل دهنده سوپ شلغم:

1 پیاز کوچک (ریز خرد شده)

1 گوجه فرنگی کوچک (به قطعات کوچک خرد شده)

2 عدد شلغم متوسط ​​(به قطعات کوچک برش دهید)

1 عدد هویج (به قطعات کوچک خرد شده)

1 عدد سیب زمینی کوچک (خرد شده به قطعات کوچک)

1-2 فنجان کلم پیچ ریز خرد شده

1-2 چوب کرفس (به قطعات کوچک بریده شود)

¼ فنجان ماکارونی سوپ (Anelletti یا Anelli) اختیاری است

2 حبه سیر (خرد شده)

نمک و فلفل برای چشیدن

½ قاشق غذاخوری پونه کوهی

½ قاشق غذاخوری پودر گشنیز

کمی دانه زیره

چطوری تلخی آبلیمو رو بگیریم ؟
کلیک

4-5 فنجان آب مرغ (می توانید این گیاه را با حذف مرغ و استفاده از آب سبزیجات کاملاً گیاهی تهیه کنید)

روغن آنباتی و مقداری روغن زیتون

آموزش سوپ شلغم برای سرماخوردگی

در قابلمه ای روغن و پیاز را اضافه کنید. تفت دهید تا کمی قهوه ای طلایی شود. گوجه فرنگی و سیر را اضافه کنید ، هم بزنید تا نرم شود. شلغم ، هویج ، سیب زمینی و کرفس را اضافه کنید. 3-5 دقیقه دیگر هم بزنید. همه ادویه ها و نمک و فلفل را به آن  اضافه کنید. در نظر داشته باشید که مقدار نمک را به حداقل برسانید. (در صورت تمایل مینی پاستا را اضافه کنید.) آب مرغ (یا سبزیجات) را با مقداری روغن زیتون اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید آب اضافی یا مقدار بیشتری اضافه کنید. بگذارید بجوشد و سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا سیب زمینی ها و شلغم ها بپزند و بجوشد.

اگر می خواهید سوپ را فریز کنید ، بگذارید سرد شود و قبل از قرار دادن در فریزر ، آن را به ظروف کوچکتر در فریزر منتقل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *