شیرینی یا کیکتان را با خامه تهیه شده با این دستور خانگی برای خامه شیرینی پزی پر و تزئین کنید که اغلب در قنادی ها استفاده میشود. برای اینکه فیلینگ (خامه کشی کیک ) سبک تری داشته باشید، خامه فرم گرفته ساده را داخل آن بریزید.
طرز تهیه خامه قنادی در خانه بدون همزن برقی
مواد لازم
2 فنجان شیر
¼ فنجان شکر سفید
2 عدد زرده تخم مرغ
1 عدد تخم مرغ
⅓ فنجان شکر سفید
¼ فنجان نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
ابتدا
شیر و 1/4 فنجان شکر را در یک با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط به جوش بیاورید.
سپس
زرده تخم مرغ و تخم مرغ را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. 1/3 فنجان شکر و نشاسته ذرت را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را هم بزنید تا یکدست شود.
در مرحله سوم
شیر جوشیده شده را داخل مخلوط تخم مرغ بریزید و در حین مخلوط کردن، تخم مرغ ها پخته نشوند. مخلوط تخم مرغ را به قابلمه برگردانید؛ به آرامی به جوش بیاورید و مدام هم بزنید تا از گوله(توپ) شدن و سوزاندن جلوگیری شود.
مرحله بعد
وقتی مخلوط غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید تا کاملا مخلوط شوند. در ظرف مقاوم در برابر حرارت بریزید؛ یک تکه پلاستیک را مستقیماً روی سطح قرار دهید تا از تشکیل پوست جلوگیری شود. قبل از استفاده در یخچال بگذارید تا خنک شود.
خامه خانگی شما آماده است.