در نوروز باستانی ما ایرانیان ماهی نشانه ی مهربانی، پیروزی و معیشت و برکت می باشد و از سالیان سال درون سفره هفت سین عید ما قرار دارد. قبل از هر چیزی که بدانیم غذای ماهی قرمز چیست؟ بهتر است توضیحات و نحوه نگهداری ماهی قرمزها رو بدانید !
- این گونه ماهی ها در دمای 0 تا 20 درجه زندگی میکنن و دمای بالای اتاق مناسب آنها نیست. (دما متوسط منزل ها 24 درجه است)
- اگر آب شهر استفاده میکنید مطمئن شوید که کلر نداشته باشد چون باعث مرگ ماهی میشود.
- آب درون ظرف را به موقع تعویض کنید تا اکسیژن تازه شود.
- اگر ماهی قرمز به سطح آب یا بالای آب آمد اکسیژن آب کم است و یا دمای اتاق بالاست.
- برای نگه داری از ماهی قرمزها از ظرف های 20 لیتری استفاده کنید تا با مشکل اکسیژن مواجعه نشوند.
- سنگریزه درون آب بریزید تا آمونیاک را خنثی کند.
- ظرف نگهداری آن را با مواد شوینده نشورید.
غذای ماهی قرمز
آب
بله درست متوجه شده اید آب حاوی زیادی مواد معدنی می باشد . با تعویض آب ماهی می توانید کمی به تامین غذای آن کمک کنید.
نخود فرنگی
آن را پخته و خرد کنید تا نرم شود سپس برای مصرف کمی درون آب ماهی قرمز یا سیاه بریزید
پرتغال یا نارنگی
پرتغال و یا نارنگی را به اندازه ی یک بند انگشت خود خورد کنید و درون ظرف ماهی خورد بریزید و بقیه آن را خودتان مصرف کنید.
کلم بروکلی
کمی کلم بروکلی را بجوشانید تا نرم شود و سپس مقدار خیلی کمی از آن (اندازه یک بند انگشت خودتان) درون ظرف آب ماهی ها بریزید.