بامیه و دیابت: فواید، خطرات و موارد مصرف
در بخشهایی از جنوب ایالات متحده، بامیه یک غذای اصلی است، مانند پیتزا در شهر نیویورک یا گوشت گاو در تگزاس است.
این گیاه گلدار فصل گرم با تجارت برده در دهه 1700 وارد ایالات متحده شد و به یکی از پایه های غذاهای اصلی شد. در سوپ هایی مانند گامبو، یا سرخ شده با آرد، آرد ذرت، و شاید کمی روغن بیکن به عنوان غذای جانبی خانه مصرف می شد.
بامیه چیزی بیش از یک غذای لذیذ است.طبق مطالعه گفته میشود که می تواند به کاهش قند خون کمک کند ، که بامیه را به ابزار ممکن دیگری برای افراد مبتلا به دیابت تبدیل می کند. اگر شما یا یکی از عزیزانتان دیابت دارید، بهتر است از پزشک، یک متخصص تغذیه یا یک مربی دیابت بپرسید که آیا در رژیم غذایی شما جایی برای بامیه وجود دارد یا خیر.
چگونه بامیه به دیابت کمک می کند
- کنترل دیابت نظارت بر سطح قند خون است.
- بامیه به کاهش وزن و فعال بودن بیشتر شما کمک می کند و همینطور تغذیه سالم شما.
بامیه کالری کمی دارد و تقریباً بدون چربی است. همچنین سرشار از ویتامین C ، ویتامین A و روی است. اما شاید بزرگترین مزیت آن، به خصوص برای افرادی که دیابت دارند، میزان بالای فیبر آن باشد.
فیبر موجود در میوه بامیه ،قسمت سبز و دانهدار گیاه با کاهش سرعت جذب قند از روده ، قند خون را کاهش میدهد .
بهتر است فیبر مورد نیاز بدن خود را از طریق غذا به جای مکمل ها دریافت کنید . اگر بدنتان به فیبر بیشتری نیاز دارد، مقدار دریافتی خود را به آرامی افزایش دهید. افزایش سریع فیبر می تواند منجر به مواردی مانند گاز معده ، نفخ ، و گرفتگی شکم شود. قبل از ایجاد هرگونه تغییر بزرگ در آنچه می خورید با پزشک خود صحبت کنید.
افزودن بامیه به رژیم غذایی برای درمان دیابت نوع دو
زمانی که برای خرید بامیه تازه بیرون می روید، به دنبال بامیه های پسبز روشن با طول کمتر از 4 سانت، بدون کبودی و سفت باشید.
وقتی آن را برش می دهید، بامیه یک ماده چسبنده آزاد می کند. برای غلیظ کردن سوپ ها، آدامس ها و خورش ها میتوانید از بامیه استفاده کنید. هر چند این چسبندگی می تواند یک مشکل باشد. برخی نمی توانند از این ایده که بامیه “لزخ دار (چسبان)” است عبور کنند. پخت سریع یا خشک کردن از چسبنده شدن آن جلوگیری میکند. افزودن سرکه یا سایر مواد اسیدی ( به عنوان مثال گوجه فرنگی ) نیز می تواند کمک کننده باشد.
طریقه مصرف بامیه برای درمان دیابت
بامیه را می توان به روش های مختلف، در غذاهای مختلف و یا به تنهایی مصرف کرد.
یک روش خوب برای استفاده از بامیه این است که آن را کمی سرخ کنید (بدون نان و بدون روغن بیکن)، یا شاید آن را با پیاز و گوجه فرنگی تفت دهید. همچنین می توانید آن را به صورت خام، ترشی، کبابی یا بخارپز میل کنید.
برخی می گویند که نوشیدن « آب بامیه » (بریدن تکه های بامیه، گذاشتن آن در آب در طول شب و نوشیدن آن در صبح) می تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا قند خون خود را کاهش دهند.
مطمئن باشید بامیه برای شما مفید است. به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی مفید تحت نظارت یک متخصص، می تواند به شما در کاهش قند خون و کنترل دیابت کمک کند.