لواشک میوه ای یک خوراکی طبیعی قدیمی است که برای لذت، پر طرفدار است. با این حال، اغلب موارد خریداری شده در فروشگاه، از مواد نگهدارنده، مواد تشکیل دهنده برای بهبود بافت و رنگ خوراکی اضافه می کنند. و معمولا میوه از کنسانتره است.
لواشک های خریداری شده از فروشگاه را در زباله هایی که به آن تعلق دارد بیندازید و با ما همراه باشید تا ببینید که چقدر ساده است که خودتان لواشک میوه ایی درست کنید!
این طرز تهیه لواشک با آلو بخارا (سیاه) را می توان برای بیشتر انواع میوه استفاده کرد و اینکه چقدر آب به میوه اضافه می کنید بستگی به میزان آبدار بودن میوه دارد. میوه ای را که بیشتر دوست دارید انتخاب کنید یا از ترکیبی از میوه ها یا انواع توت ها استفاده کنید. ترکیبات بسیار سرگرم کننده و خوش طعمی مانند سیب و گلابی، هلو و توت فرنگی، توت فرنگی و موزی وجود دارد و این لیست همچنان ادامه دارد. همچنین می توانید ادویه هایی مانند دارچین و میخک را به لواشک خود اضافه کنید.
درست کردن لواشک آلو یکی از لواشک های خوشمزه است که من از آلوها سیاه استفاده کرده ام.
بچه های من عاشق لواشک آلو هستند. آنها هر کاری برای آن انجام می دهند. آنها همچنین از کمک کردن به من در انتخاب، شستن و دانه گیری میوه ها لذت می برند. اما بیشتر از همه از خوردن آن لذت می برند. و این احساس بسیار خوبی است که به فرزندان خود چیزی بدهید که می دانید طبیعی و سالم است.
طرز تهیه لواشک خانگی با آلو سیاه
بیا شروع کنیم!
آلو ها را در یک قابلمه بریزید. به اندازه یک استکان آب به آن اضافه کنید ، فقط به اندازه ای که کف آن نسوزد. هنگامی که آلوها روی گاز هست چک کنید تا مطمئن شوید که نسوزد. اگر به نظر می رسد که کمی آب بیشتری نیاز دارد، مقدار بیشتری اضافه کنید.
درب ظرف را بگذارید و به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که آلوها نرم شود اجازه دهید که بپزد.
آلو ها را پوره کنید تا یکدست شود. می توانید آن را به یک مخلوط کن یا از گوشت کوب استفاده کنید. (در این روش طرز تهیه لواشک با پوست آلو سیاه است که لازم نیست که پوست آلو گرفته شود)
آلوهای پوره شده را روی ورقه های بیسکویت (یا سیلیکون یا کاغذ روغنی) بریزید
آن را به ضخامت حدود 1/4 اینچ یا کمی کمتر پخش کنید
لواشک آلو را در فر معمولی یا در دستگاه آب گیری مواد غذایی، هر کدام که ترجیح میدهید، آبگیری کنید.من ترجیح می دهم زیر نور آفتاب لواشکم را درست کنم. اگر در فصل زمستان هستید یا جایی که نور گیر نیست روی بخاری هم میتوانید لواشک خود را درست کنید.
اگر از کاغذ روغنی استفاده می کنید، لواشک به راحتی جدا می شود، فقط در حالی که هنوز کمی گرم است باید جدا شود تا از چسبیدن آن به کاغذ جلوگیری شود.
لواشک ها را به صورت نوار برش دهید.
می توانید لواشکتان را به صورت یک نوار بزرگ نگهداری کنید و بعداً آن را برش دهید یا به صورت نواری نگهداری کنید.
این بوذ طرز تهیه لواشک ترش با آلو سیاه که ما بهتون پیشنهاد می کنیم و امیدواریم که ازش لذت ببرید