چگونه می توان طعم تلخ لیمو را خنثی کرد؟ تلخی لزوماً چیز بدی در یک ظرف نیست ، اما بهترین غذاها از طعم یکسانی برخوردارند. اگر طعم تلخ لیموترش روی غذای غلبه می کند ، روش های ساده ای برای کاهش طعم تند وجود دارد. می توانید تلخی میوه را در حین پخت خنثی کنید یا بعد از پختن آن را با افزودن مواد مکمل متعادل کنید.
1. شکر یا عسل
مواد شیرین به متعادل شدن طعم ترش مرکبات کمک می کند ، بنابراین مراقب باشید در دستور العمل های حاوی لیمو از قند یا عسل صرف نظر نکنید. اگر بعد از پختن لیمو غذا شما هنوز تلخ است ، خامه یا بستنی شیرین شده را به دسر اضافه کنید. همچنین می توانید 1 تا 2 قاشق چای خوری عسل ، شربت یا شکر را به سس لیمو ، مارمالاد ، وینایگرت و غیره اضافه کنید.
رفع تلخی آبلیمو در غذا
چربی ها و روغن ها
انواع چربی ها غنی می شوند و طعم تلخ لیمو را تسکین می دهند. به عنوان مثال کره موجود در نان کیک ، طعم لیمو را از بین می برد. اگر خیلی تلخ است ، به آن سس لیمو یا ریزوتو لیمو اضافه کنید. چربی موجود در خامه فرم گرفته همچنین مکمل غنی ای به لیمو ترش می افزاید.
ترکیبات مکمل
سایر ترکیبات مکمل هستند ، مانند بادام ، فندق ، آجیل کاج و گردو که همه آنها طعم کامل دارند. گیاهانی از جمله ریحان ، نعناع ، رزماری و آویشن دارای نت های تلخ مخصوص خود هستند که تارت لیموها را خاموش می کند.
پوست لیمو و جوش شیرین
برای کاهش طعم لیمو ترش می توانید در حین پخت این را آزمایش کنید. به عنوان مثال ، اگر در دستور شما 2 قاشق چایخوری پوست لیمو وجود دارد ، این مقدار را به نصف برسانید. اگر دستور غذا حاوی لیمو فقط به پودر بیکینگ نیاز دارد ، سعی کنید 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید تا اسیدیته در حین پخت خنثی شود.