شنبه, 6 آذر, 1400
Share Live Location WhatsApp 2 600x330 - چگونه در واتساپ لوکیشن بفرستیم

چگونه در واتساپ لوکیشن بفرستیم

چگونه در واتساپ فارسی لوکیشن بفرستیم؟ ویژگی Live Location به شما این امکان را می دهد موقعیت مکانی در زمان واقعی خود را برای مدت زمان مشخصی با شرکت کنندگان یک گپ فردی یا گروهی به اشتراک بگذارید. می توانید کنترل کنید برای چه مدت مکان زندگی شما به اشتراک گذاشته شود. در هر زمان می توانید اشتراک گذاری مکان مستقیم خود را متوقف کنید. با توقف یا انقضا ، مکان زندگی شما دیگر لوکیشن شما به اشتراک گذاشته نمی شود. افرادی که مکان زندگی خود را با آنها به اشتراک گذاشته اید همچنان مکانی را که به اشتراک گذاشته اید به عنوان یک تصویر کوچک ثابت مشاهده می کنند و می توانند برای دیدن آخرین مکان به روز شده شما روی تصویر ضربه بزنند.

این ویژگی رمزگذاری شده از انتها به انتها (end-to-end) است ، به این معنی که کسی به جز افرادی که با آنها به اشتراک گذاشته اید ، نمی تواند مکان زندگی شما را ببیند.

اشتراک گذاری مکان زنده خود

در تنظیمات گوشی > برنامه‌ها و اعلان‌ها > پیشرفته > مجوزهای برنامه > مکان و فعال کردن واتساپ به واتساپ مجوز دسترسی به موقعیت مکانی خود را بدهید

(Settings > Apps & notifications > Advanced > App permissions > Location > turn on WhatsApp)

یا اینکه، اگر اخیرا واتساپ را باز کرده‌اید، می‌توانید به تنظیمات گوشی > برنامه‌ها و اعلان‌ها > واتساپ > مجوز‌ها

(Settings > Apps & notifications > WhatsApp > Permissions > turn on Location)

بروید و مکان را روشن کنید.

یک گفتگوی فردی یا گروهی را باز کنید.

چگونه در ماینکرافت به بهشت برویم
کلیک

پیوست > مکان > اشتراک گذاری زنده مکان یا (Attach > Location > Share live location) را بزنید.

مدت زمان مورد نظر برای به اشتراک گذاری مکان زنده تان را مشخص کنید. به اشتراک گذاری مکان زنده شما پس از اتمام مدت زمان مورد نظر متوقف خواهد شد.
در صورت تمایل توضیح اضافه کنید.

ارسال را بزنید.

پایان دادن اشتراک گذاری مکان مستقیم خود

اشتراک مکان مستقیم خود را در یک گپ یا گروه خاص متوقف کنید

گپ فردی یا گروهی را باز کنید. روی Stop sharing> STOP ضربه بزنید.

اشتراک مکان مستقیم خود را در همه گپ ها و گروه ها متوقف کنید

روی گزینه های بیشتر> تنظیمات> حساب> حریم خصوصی> مکان زنده یا (Settings > Account > Privacy > Live location) ضربه بزنید. روی STOP SHARING> STOP ضربه بزنید.

توجه داشته باشید:

با رفتن به تنظیمات تلفن> برنامه ها و اعلان ها> پیشرفته> مجوزهای برنامه> موقعیت مکانی> خاموش کردن WhatsApp می توانید در هر زمان مجوزهای مکان را برای WhatsApp غیرفعال کنید. یا به مسیر انگلیسی زیر بروید .

Settings > Apps & notifications > Advanced > App permissions > Location > turn off WhatsApp


متناوباً ، اگر اخیراً WhatsApp را باز کرده اید ، می توانید به تنظیمات تلفن> برنامه ها و اعلان ها> WhatsApp> مجوزها> مکان را خاموش کنید. یا به مسیر انگلیسی زیر بروید .

Settings > Apps & notifications > WhatsApp > Permissions > turn off Location

همچنین ببینید

چگونه در ماینکرافت به بهشت برویم 310x165 - چگونه در ماینکرافت به بهشت برویم

چگونه در ماینکرافت به بهشت برویم

چگونه در ماینکرافت به بهشت برویم سلام به همه بچه ها امروز قراره یک مود …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *